Yleiset tilaus-, toimitus- ja noutoehdot

Raka's kotileipomo

 
 

1. Maksutavat

Tilaukset maksetaan verkkokaupassa, noudon tai toimituksen yhteydessä pankki- tai luottokortilla. Leipomolla käy myös käteinen. Verkkokaupan maksujärjestelmästä vastaa Wix Payments ja korttiterminaaleista SumUp. Yritystilaukset voi maksaa myös laskulla.

2. Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilauksenne verkkokaupan kautta järjestelmä lähettää teille automaattisen tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus saapuu ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Säilytä tilausvahvistus siihen asti, kunnes tilaus on hoidettu loppuun. Asiakas vastaa siitä, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeita.

3. Toimitukset

Verkkokauppatilaukset toimitetaan keskiviikkoisin (läntinen toimitusalue) ja torstaisin (itäinen toimitusalue) klo 17-20. Kukin tilaus sisältää yhden toimitusyrityksen. Tavoittelemme teitä puhelimitse, jos toimituksen kanssa on ongelmia (esim. ette ole kotona). Paistettujen tuotteiden toimitus hoidetaan erillisen sopimuksen mukaan.

4. Reklamaatiot

Kaikki tilauksiin tai toimituksiin liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen toimittamisesta / noutamisesta osoitteeseen: rakaskotileipomo@gmail.com.

5. Tilauksen peruminen

Voitte peruuttaa tilauksenne halutessanne. Paistettujen tuotteiden tilaukset tulee perua toimitusta edeltävänä päivänä. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen rakaskotileipomo@gmail.com tai soittamalla 040 527 2713. Verkkokauppatilauksia ei voi peruuttaa verkkokaupan kautta.

6. Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta rakaskotileipomo@gmail.com

- Puhelimella numerosta 040 527 2713 / Anssi